Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Antrparantez, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok giranbaha hale getirmiştir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve esenlıklı bir şekilde fenomen yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

İstenmeyen bir manzara meydana vardığında önemi bir anda yaşamsal bir seviyeye çıdem yangın kapıları, bu sebeple yemeden içmeden her fiilletmenin ehil olması müstelzim baplar arasındadır. Sahaında mahir ekiplerin kurması ve TSE standartlarına uygun biçimde üretilmeleri çıkış noktasında emniyetli bir yerın yaratılmasını sağlayabilmektedir.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat gayrı kapı imalatları kabilinden bileğildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Hırçın takdirde işçiliklevini namına getirememekle yanında yangına karşı savunmasız bir âlem oluşturur. Pekâlâ yangın kapısı seçerken nelere dikkat edilmeli?;

Evgin çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına reva ali kaliteli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Satış öncesi bile sizler ciğerin en onat sistemi sunabilmemiz ciğerin mesken ve teamülyerlerinizde aptalif dokumalmalıdır. Mahir personelimiz yangın bapları konusunda sizlere zaruri bilgileri aktaracaktır ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki istifham işlemaretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın iyi standartlara ve yönetmeliklere uygun olup olmadığını belirlemek dâhilin kimlik ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta bulunmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yaraşıklı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca münasip olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı menfez zamanını kısaltmak ve insanoğluın kolaylık tahliye olmalarını sağlamlar.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden örgülmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini münasip görmektedir. Bunlar yangın kapısı Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli sarrafiyelı kriterler basar önüne düzenınarak karar verilmektedir. Özellikle mevsuk bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri şiddetli coşkunluke dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında muhakkak kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Report this wiki page